Monday, March 23, 2015

BIBIR ALA2 DOLL

TOPIK : KOLEKSI TERBARU DOLL COLLECTION

Ok, nak annouce ni yg ST ada satu lagi koleksi baru di bawah kategori Hijabi Doll Collection iaitu Doll Lips. Dah try confirm jatuh cintun sbb teksturnya yg super ammak smooth. Lepas tu colornya mmg intense. Yg ada problem dgn bibir crack pun sesuai pakai uols.. Hari ni saya sempat try kan dekat bonda tercinta ( yg dlm pict tu kod Pink Peach tp bila kena flash mcm lain sikit colrnya ). Sesambil tu update la blog. Sy sempat la buat color swatch kat tgn. Esok sy nak buat video tutorial pulak utk produk baru ni. Jadi blh tgk actual colornya sbb lebih accurate

Yg ni rupa packaging Doll Lipstick tu. Comey je kan. Dah test sure bibir pun ala2 Doll jugak :)


Pose istimewa dari bonda.. ggituhhh ( apa motip tgn mak tu x sure la.. hahaha )


Swatches ni pada tgn jadi mgkn color lain sikit bila kena bibir. 
  1. Red Ruby
  2. Doll Pink
  3. Pink Peach
  4. Rosy Glow
  5. Sun Kiss
  6. Red Desire
  7. Sugar Bloom
  8. Nude Raisin
  9. Just Pink
  10. Milk Pink






KOLEKSI HIJABI DOLL COLLECTION




Dlm kategori ni ada Doll Skin Foundation + Doll Powder + Doll Pencil Liner + Doll Eyebrow + Doll Lipstick

Doll Lips Creme Shine RM30
Koleksi yg paling latest ni ialah lipstick. Semua perempuan suka gincu kan. Try Doll Lips ni sure angau kumpul semua sekali sebab semua color kebabom sgt. 






yg ni rupanya kalau dah sapu ke bibir. Sometimes skin color juga beri impak besar pada tone color tu.


video



Tak sempat buat video sy belanja pictorial dulu semua koleksi Hijabi Doll Collection ST yg baru

  1. Bentuk kening dengan Doll Eyebrow Mascara Pencil kod Deep Blonde
  2. Sapukan Doll Pencil Liner kod Fusion Brown pada hujung sudut mata
  3. Sapukan Long Lash Mascara ( baru ) pada sleuruh bulu mata atas & bwh
  4. Doll Foundation 01 utk highlight. kod 03 utk seluruj muka
  5. Spukan Doll Powder 01 + Baked Face Powder Sun Tahoe
  6. Doll Lipstick sapu light je kod Sun Kiss
Yg nak beli online blh click Sendayu Tinggi Online okeh


LAUNCHING : HIJABI DOLL COLLECTION

Sempena perkenalkan produk baru ni saya ada tour beberapa outlet ST sekaligus ada buat demi sekali. Latest sy akan ke Bangi hujung Mac ni. Boleh tgk sy buat Demo Mekap live dgn menggunakan semua produk ST. Tapi sy ada hari Sabtu je tau. Special hari tu juga ada freegift utk pembeli terawal. Negeri lain menyusul ( Tour msia lagi nampaknya sambil makan local food. Part tu paling syiok sekali )

Bg negeri yg tak ada dlm list ni jgn sedey2 sbb kalau ada yg latest sy update okeh

Khas utk pembeli terawal hari Sabtu di sepanjang tour saya nanti :

  1. Pembeli 1-10 yg terawal akan dpt FREE Doll Pencil Liner kod Snow
  2. Pembeli ke 11- 25 akan dapat 30% diskaun utk belian set Doll Collection
  3. Pembeli ke 26 - 55 akan dpt diskaun Doll Foundation cuma RM26.60
  4. Pembeli ke 56 - 85 akan dpt diskaun Doll Lipstick cuma RM18.00







video
Yg ni video yg sempat sy record utk 1st tour di Melaka Bukit Baru hari tu :)





4 comments:

Jueliza Jamani said...

kak yatie.. nak beli foundation doll tu.. cantiknyaaa

Yatie Sendayu Tinggi said...

mmg cunz pon. pakai tipis je pun dah cantik sgt ;)

Norazrina Zahari said...
This comment has been removed by the author.
Norazrina Zahari said...

saya guna doll foundation kod 03 too pretty.....agak2nya doll powder code mana yg sesuai ye?

Post a Comment