Monday, June 29, 2015

BELI 2 PRODUK ST UTK SERTAI BENGKEL SOLEKAN




 BELI 2 PRODUK ST DI WATSONS DAPAT FREE BENGKEL SOLEKAN




THE STYLE & BEAUTY GURU

Jurumekap : Yatie Sendayu Tinggi ( Makeup Guru )
Lokasi : Cititel Express Hotel
Masa : 10.30 pg - 1.00 tgh
Tarikh : 1hb Ogos 2015


CARA PENYERTAAN :
  1. Beli mana-mana 2 produk kosmetik Sendayu Tinggi di Watsons dan anda layak tebus tiket KELAS MEKAP bersama Sendayu Tinggi
  2. Hantar bukti pembelian dan maklumat peribadi di 013 2792133 atau di Instagram dan hashtag #sendayutinggimakeupwatsons.
  3. Terhad kepada 100 peserta terawal sahaja.

 
Sendayu Tinggi ada promosi bulan ni sempena Raya di Watsons. Beli 2 item dari kategori ni pun dah melayakkan anda dpt tiket FREE utk Bengkel Solekan bersama saya :)
Diskaun special bg pengguna Sendayu Tinggi di Watsons. Grab 2 item di atas utk melayakkan anda join bengkel solekan saya pd 1hb Ogos ni di Kuala Lumpur  ;)


KELEBIHAN JOIN BENGKEL SOLEKAN ST:
  1. Peserta akan membuat mekap secara praktikal bersama-sama semasa bengkel berlangsung
  2. Setiap produk & tester disediakan oleh Sendayu Tinggi. Peserta perlu membawa tisu basah, cermin,berus sahaja ( juga boleh membawa barangan mekap sendiri )
  3. Peserta diajar setiap langkah mekap ( Basic Daily Glamour Makeup )
  4. Makanan pagi & tengahari disediakan
  5. Percuma Baucar DISKAUN 15% kepada setiap peserta semasa kelas mekap. Ia boleh digunapakai semasa sesi Jualan Murah di lokasi selepas habis sesi bengkel solekan
Peserta yg join bengkel ni adakan dpt setiap seorang baucer 15%. Time ni juga ada less utk semua produk ST. Jadi harha mmg murah sesangat

PREVIEW - BENGKEL SOLEKAN YANG PERNAH DIBUAT OLEH SENDAYU TINGGI
Sebelum ni ST mmg ada buat bengkel solekan. Insyallah kelas mekap akan dibuka semula dan saya akan maklumkan tarikh & payment yg dikenakan. Special sikit kali ni kerjasama antara ST & Watsons sempena menghargai pengguna-pengguna ST yg shopping di Watsons.
Sebarang soalan semasa sesi bengkel diadakan dibuka utk setiap peserta bertanya


  
Utk mekap siang saya akan share tips & teknik mudah utk contouring. Bg yg nak belajar teknik lukis kening teurtama beginner ini lah masanya :)
Peserta akan bersama-sama membuat solekan ke wajah sendiri kerana bengkel ini diadakan untuk perbaiki skill sedia ada
selfie time :)
Demo di hadapan akan dibuat oleh saya. Skrin besar disediakan utk memudahkan peserta yg jauh melihat step by step lbh jelas. Muka time ni fokus sgt sampai gitu sekali..


Utk mekap class kali ini bersama Watsons hanya 100 org yang akan dipilih. Siapa cepat booking cepat akan reserve sit awal.









4 comments:

ekin ahmad said...

dekt ipoh da buat kursus makeup tak

ekin ahmad said...

dekt ipoh da buat kursus makeup tak

IS said...

produk yg sis guner utk make up ni semua produk st ek?

babby bubu♥ said...

Bila ek buat dekat area butterworth

Post a Comment